Prívesy s nadstavbou

Počet nájdených položiek: 56

UNITRAILER prívesy s ďalšími stranami BIS zväčšujúcimi prepravné možnosti vozíka. Vďaka ďalším doskám môžete na prívese prepravovať viac tovaru. Na naše prívesy môžete namontovať jednu alebo dve ďalšie bočnice a dosiahnuť tak prepravnú výšku prívesu až 96 cm pri prívesoch s bočnými doskami TRIPLE . Objednajte si príves s prídavnými bočnicami s doručením na adresu po celom Slovensku , priamo od výrobcu. Odoslanie do  2 pracovných dní od zadania objednávky s kompletnou dokumentáciou.

"Przyczepy

Prívesy s prídavnými bočnicami

Nákup prívesu s prídavnými doskami je najlepším spôsobom, ako vyriešiť problém, ktorý sa vždy objaví pri nákupe tohto typu vozidla, tj nedostatok miesta. Pri výbere prívesu obvykle viete, čo budete prepravovať najčastejšie. Najlepšie by bolo objednať najdlhší možný príves, ale po prvé sa cena prívesov zvyšuje s ich dĺžkou, a za druhé, čím dlhší je príves, tým horšie je jeho manévrovanie.

Optimálnym riešením preto môže byť nákup jedného z prívesov s bočnými doskami BIS, ktoré sú umiestnené na hlavných stranách, čím sa zvyšuje výška prepravnej plochy. Na naše prívesy môžete použiť dokonca dve úrovne prídavných dosiek a získať príves s doskami TRIPLE a takmer meter vysoký. Ďalšie strany sú vyrobené z ocele, vďaka čomu sú veľmi odolné a môžete na nich opierať akýkoľvek tovar, ktorý nemôžete urobiť, napr. s prívesom iba s vysokým ramom.


Prívesy s bočnými nástavcami

Nie vždy potrebujeme veľký nákladový priestor a potom môžete vidieť výhody nákupu jedného z prívesov s bočnými nástavcami, konkrétne možnosť rýchlej demontáže. Výrobený na mieru, a dokonale zladené sajtny možno vybrať iba dvoma kľúčmi v priebehu niekoľkých minút. Sú úplne pozinkované, takže ich môžete umiestniť do garáže alebo skladu bez obáv o hrdzu, a používať ich iba v prípade, že ich potrebujete znova.

Pri zakúpení prívesu v našom internetovom obchode by ste mali zvážiť nákup bočných nástavcov. Rozhodnutím o kúpe spoločne s prívesom ušetríte na preprave, čo je vzhľadom na veľkosť tovaru pomerne drahé. Pozrite sa na naše BIS bočné sajtny a objednajte si te pravé hneď teraz. Nezabudnite tiež na rovný kryt alebo rám plachty, aby ste chránili svoje veci pred dažďom, prachom alebo snehom. Môžete ich tiež ľahko pripojiť na ďalšie rozšírenie.

Hľadať Prívesné vozíky
pixel