Choose your language
and country
Bulgarian
Czech
Danish
German
Greek
English
Spanish
Estonian
French
Italian
Lithuanian
Latvian
Dutch
Norwegian
Polish
Portuguese
Romanian
Slovenian
Swedish
Ukrainian

Odťahovky

Počet nájdených položiek: 7

V našom obchode je už k dispozícii široká ponuka odťahoviek. Máme odťahovky od renomovaného výrobcu MARTZ . Ponúkame atraktívne ceny, rýchlu prepravu a kompletnú sadu dokumentov potrebných na registráciu. Pozrite sa nižšie na odťahové vozidlá a vyberte si ten správny model pre vaše potreby, ktorý vám zaistí spoľahlivosť v každej situácii.

Przyczepy lawety

Odťahové prívesy

Automobilové prívesy sa používajú na prepravu vozidiel rôznych kategórií. CPH našich odťahoviek, tj. Celková prípustná hmotnosť, ktorá sa pohybuje od 1600 kg do 3 500 kg, vám umožňuje vybrať si odťahovku, ktorá spĺňa kritériá najnáročnejších zákazníkov. Predaj prívesov pre automobily predávame už niekoľko rokov, riadime sa názorom našich zákazníkov na náš sortiment a neustále ho rozširujeme. Odťahové prívesy vyrába poľská spoločnosť martz.

 

Dvojnápravové prívesy

Dvojnápravové odťahovky umožňujú prepravu automobilov bez obáv aj na dlhé trasy. Použitie zosilnených profilov umožní mnoho rokov používania odťahovky bez obáv o bezpečnosť cestnej premávky. Odťahové vozidlá sa sklopia vďaka namontovanému pohonu, ktorý umožňuje pohodlné umiestnenie vozidla na plošinu. Vďaka dvojitej osi je ťažisko správne rozložené, čo zlepšuje jazdnú stabilitu.

 

Sklápacie prívesy s bočnými stenami

Lawety samochodowe uchyľne z burtami aluminiowymi s produktmi wielofunkcyjnymi. Dzięki posiadanym burtom aj możliwości kiprowania mogą służyć do przewozu różnorodnych produktów. Burty lawety są aluminiowe aj jednoducho w demontażu. Po zdemontowaniu burt mamy możliwość przewożenia pojazdów o większej szerokości wystających poza zarys platformy. Przyczepy lawety si wyposażone we wciągarkę, dzięki ktorór załadunek niesprawnych pojazdów nie stanowi problemu. Lawety samochodowe mają zamontowany dyszel na wzór litery V, dzięki temu mamy gwarancję ,że nasza laweta bedzie prowadzić sie stabilné aj bezpiecznie.

Sklápacie prívesy s hliníkovými bočnicami sú multifunkčné produkty. Vďaka svojim bočniciam a možnosti vyklápania je možné ich použiť na prepravu najrôznejších produktov. Boky odťahovky sú hliníkové a ľahko sa rozoberajú. Po demontáži bočníc môžeme prepravovať vozidlá väčšej šírky, vyčnievajúce za obrys plošiny. Prívesy odťahovky sú vybavené navijakom, vďaka ktorému nie je naloženie nefunkčných vozidiel problém. Odťahovky pre automobily majú oje v tvare písmena V, vďaka ktorým máme záruku, že náš odťahovka bude stabilná a bezpečná.

 

Jednonápravové prívesy

Jednonápravové prívesy sú veľmi dobre ovládateľné a poskytujú dobré jazdné podmienky vďaka modernej náprave AL-KO alebo KNOTT založenej na torzných hriadeľoch. Vďaka použitiu jednej nápravy sú jednonápravové prepravníky automobilov jedným z najlacnejších na trhu. Nový typ riadených náprav zaisťuje pohodlnú jazdu s prívesom bez poskakovania, a to aj pri prázdnej plošine. Je to najlepšia voľba v kategórii cena / kvalita, odporúčaná pre väčšinu zákazníkov.

Hľadať Prívesné vozíky
pixel