Choose your language
and country
Bulgarian
Czech
Danish
German
Greek
English
Spanish
Estonian
French
Italian
Lithuanian
Latvian
Dutch
Norwegian
Polish
Portuguese
Romanian
Slovenian
Swedish
Ukrainian

Jednonápravové prívesné vozíky

Počet nájdených položiek: 80

Jednonápravové prívesné vozíky , ľahké s maximálnou celkovou  hmotnosťou  do 750 kg ( nemusia chodiť na STK) . Určené na prepravu batožiny, tovaru a rôznych materiálov. Vhodné na hospodárstvo, záhradu alebo chatu. Prístupné v rôznych verziách s dodatočným vybavením ako dodatočné bočnice, plachta a iné. Stačí vodičské oprávnenie kategórie B. Prichystané do odoslania ( kuriér/ naša dopravná spoločnosť) v priebehu 2 pracovných dní. Doručenie na celé  Slovensko.

Przyczepy jednoosiowe

Jednoosé prívesné vozíky

Jednoosý prívesný vozík je najlepším riešením pre väčšinu súkromných aj firemných aplikácií v dôsledku vysokého úžitkového zaťaženia, dobrej manévrovateľnosti a trvanlivosti. Viac ako 600 kg možností nakládky vášho prívesného vozíka s rozmermi 150x106 alebo 200x106 dopravného priestoru výrazne uľahčí prepravu rôznych druhov materiálov, tovaru alebo náradia. Jednoosé prívesné vozíky budú s týmito potrebami dokonale fungovať. Sú veľmi manévrovateľné a poskytujú veľmi dobré jazdné podmienky vďaka modernej náprave AL-KO alebo KNOTT založenej na torzných valcoch. Použitie jednej osi znamená, že prívesy s jednou nápravou patria k najlacnejším na trhu. Toto je najlepšia voľba v kategórii cena / kvalita.

Jednoosé sklopné prívesné vozíky

Jednoosé prívesné sklopné vozíky majú sklopný V-oj, čo uľahčuje nakládku a vykládku tovaru. Všetky prívesy UNITRAILER, ktoré ponúkame, majú vyklápacie oj, ktoré umožňuje sklápanie. Okrem naklápania transportného povrchu umožňuje veľmi výhodné skladovanie prívesu. Skoro ukryté oje umožňuje umiestniť príves na zadnú stranu vedľa domu alebo v garáži. Ťažná tyč, ktorá bola naklonená na koniec, nebude rušená a bude potrebovať len niečo málo cez 2 metre výšky miestnosti, aby bolo možné bezpečne uložiť príves.

Jednoosé sklopné prívesné vozíky

Jednoosé prívesné vozíky , ktoré ponúkame, sú vyrábané v Poľsku na základe vysoko kvalitných komponentov od renomovaných značiek. Konštrukcie našich prívesov sú navrhnuté a testované, aby odolali aj veľmi intenzívnemu použitiu. Ďalší prídavný nosník pod transportným povrchom rozlišuje naše prívesy, zvyšuje ich tuhosť a trvanlivosť. Antikorózna ochrana v podobe pozinkovania kovových prvkov robí prívesy odolné proti jazde a skladovaniu za rôznych poveternostných podmienok po mnoho rokov.
Hľadať Prívesné vozíky
pixel