Choose your language
and country
Bulgarian
Czech
Danish
German
Greek
English
Spanish
Estonian
French
Italian
Lithuanian
Latvian
Dutch
Norwegian
Polish
Portuguese
Romanian
Slovenian
Swedish
Ukrainian

Prepravniky stavebných strojov

Počet nájdených položiek: 3

Stavebné prívesy sú určené ľuďom, ktorí hľadajú vybavenie na špeciálne úlohy. Umožňujú prepravu ťažkej techniky nevyhnutné pre stavebné práce, vrátane: minibagrov a ďalších strojov . Používajú sa aj pri preprave rôznych stavebných materiálov ako sú cementové vrecia, štrk, zemina, piesok. Zakúpite u nás iba odolné stavebné prívesy renomovanej a preverenej značky Martz , ktoré zaistia spoľahlivú prepravu pri každej realizácii.

Przyczepy budowlane

Stavebné prívesy

Široký výber vybavenia na mieru vám umožní upraviť príves podľa vašich potrieb. Stabilný, automatický oporný bicykel vám umožní ľahko presunúť príves po odpojení od auta, takže ho v prípade potreby rýchlo premiestnite na iné miesto. Rezervné koleso vám umožní pokračovať v preprave v prípade poškodenia pneumatiky na ceste. Stavebné prívesy sú vybavené vodeodolnou preglejkou a sú pozinkované, takže parkovanie pod holým nebom pre nich nie je problém.

Stavebné tandemové prívesy

Máme tandemové stavebné prívesy , teda dvojnápravové, ale aj trojnápravové prívesy s riadenými nápravami. Stavebné tandemové návesy majú rampu v podobe zosilnenej plošiny, ktorá bez problémov umožňuje vjazd s ťažkou stavebnou technikou a špeciálne pružiny, ktoré umožňujú uzavrieť plošinu bez použitia väčšej sily. Tandemové stavebné prívesy dosahujú CPH až 3500 kg! . Pri objednaní stavebného prívesu u nás získate záruku 2 roky a všetky potrebné doklady pre jeho bezproblémovú registráciu . Ak máte nejaké otázky alebo pochybnosti pri výbere správneho prívesu, môžete sa kedykoľvek obrátiť na našich špecialistov. Radi poskytneme všetky informácie a všetko vysvetlíme.

Hľadať Prívesné vozíky
pixel