Choose your language
and country
Bulgarian
Czech
Danish
German
Greek
English
Spanish
Estonian
French
Italian
Lithuanian
Latvian
Dutch
Norwegian
Polish
Portuguese
Romanian
Slovenian
Swedish
Ukrainian

Prívesy na moto/ štvorkolky

Počet nájdených položiek: 8

UNITRAILER MOTO prívesy na motocykle prispôsobené na prepravu 1, 2 alebo 3 motocyklov. Silná konštrukcia s výklopným transportným povrchom pre ešte jednoduchšiu nakládku a vykládku. Moto prívesy pre kategóriu B. Dodanie priamo do domu, odoslanie do 2 pracovných dní od zloženia objednávky. Objednávajte online šetríte čas a peniaze.

Przyczepki motocyklowe

Prívesy na motocykle

Gravitačne spúšťané prívesy pre moto umožňujú rýchlejšie nakladanie motocyklov na prepravnú plochu. Vďaka sklopnému oju a dostatočne dlhému nájazdu nevyžaduje uvedenie motocyklov na príves prakticky žiadnu silu. To je veľká výhoda, obzvlášť dôležitá pre väčšie a ťažšie motocykle.

Všetky moto prívesy dostupné v našom obchode majú CPH 750 kg , čo znamená, že ich môžete použiť s vodičským preukazom kategórie B. Použili sme jednu nebrzdenú nápravu, ktorá zaisťuje vysokú manévrovateľnosť, žiadne odskakovanie ani na nerovných cestách a vysokú životnosť. Držiaky prepravných pásov pre správne zaistenie motocyklov boli umiestnené na takých miestach, aby bolo možné každý model motocykla bezpečne prepravovať.

Hľadať Prívesné vozíky
pixel