Choose your language
and country
Bulgarian
Czech
Danish
German
Greek
English
Spanish
Estonian
French
Italian
Lithuanian
Latvian
Dutch
Norwegian
Polish
Portuguese
Romanian
Slovenian
Swedish
Ukrainian

Upevňovacie popruhy

Počet nájdených položiek: 60

Pre zaistenie nákladu prepravujte ho pomocou pásov s napínačmi . Môžu byť použité napríklad pre odťahové vozidlo, príves alebo ako upínacie pásy pre batožinu . Ako výrobca zaisťujeme najvyššiu presnosť spracovania a trvanlivosť potvrdenú certifikátom GS TUV . Transportný pás zakúpený v našom obchode je možné použiť ako zaistenie prepravy na medzinárodných linkách vďaka splneniu európskej normy EN 12195-2 . Naša ponuka zahŕňa upínacie popruhy s dĺžkou 3 až 10 metrov a hrúbkou 1 až 5 ton. Zaistenie nákladu s ich pomocou je veľmi jednoduché a pohodlné. Naše prepravné pásy predávame s napínačom, ktorý umožňuje ich riadne odstránenie v priebehu niekoľkých okamihov.

pasy transportowe

Prepravné pásy od výrobcu

Prepravné popruhy na zaistenie nákladu od poľského výrobcu s požadovaným certifikátom. V našom obchode predávame nové prepravné pásy vyrobené v danom kalendárnom roku. Doba použiteľnosti prepravného pásu závisí od spôsobu použitia a nie je stanovená zákonom v prípade polyesterových pásov. Na zaistenie bezpečnosti prepravovaného nákladu však stojí za to sa o svoje prepravné pásy postarať a vymeniť ich dostatočne často. Sú vystavení vysokému preťaženiu, dažďu, snehu alebo veľmi silnému slnku a chránia predmety ostrými koncami. Transportné pásy musia byť v správnom stave a musia mať veľmi vysokú pevnosť, aby spĺňali úlohy, ktoré im boli pridelené. Takéto opasky nájdete v našom obchode. Cena pásov je veľmi atraktívna, pretože sme ich priamym výrobcom. Pre väčšiu úsporu si ihneď objednajte celú sadu a získate ďalšiu zľavu.


Upevňovacie popruhy na zaistenie nákladu

Upínacie pásy na zabezpečenie nákladu by mali spĺňať požiadavky nákladu. Existujú tri hlavné veci : dĺžka pásu, hrúbka a pevnosť . Dĺžka popruhov musí byť dostatočná na pokrytie celého nákladu a pripevnenie popruhov k montážnym konzolám alebo západkám tak, aby tovar bol držaný na jednom mieste. Šírka prepravných pásov je kombinovaná s ich pevnosťou. Čím širšie pásy, tým väčšia odolnosť. Samotná pevnosť pásu je rozdelená do dvoch hodnôt: pevnosť v pruhu a pevnosť v ťahu. Je veľmi dôležité, aby tieto hodnoty zodpovedali silám, ktoré budú pôsobiť na pásy počas prepravy. Bezpečnostné pásy sa opotrebovávajú v rôznej miere v závislosti na tom, čo zapínajú, čo treba mať na pamäti pri ich výmene.

Transportné pásy s napínačom

Okrem samotného prepravného pásu je zásadný aj napinák. Musí byť vybraný a prispôsobený pásu, s ktorým musí pracovať, a udržiavať presne rovnaké parametre. Transportné pásy sa obvykle predávajú v sadách s napínačom, čo rieši problém s ich výberom. Predpínače pásov musia byť odolné a pohodlné. Vhodne tvarovaná dlhá rukoväť uľahčuje správne utiahnutie pásov a skracuje dobu zaistenia nákladu. V našom obchode nájdete prepravné pásy s najpohodlnejšími napínačmi na trhu, ktoré budú fungovať v každej situácii.
pixel