Choose your language
and country
Bulgarian
Czech
Danish
German
Greek
English
Spanish
Estonian
French
Italian
Lithuanian
Latvian
Dutch
Norwegian
Polish
Portuguese
Romanian
Slovenian
Swedish
Ukrainian

Zásuvky prívesu

Počet nájdených položiek: 21

Zásuvka prívesu 13 alebo 7 PIN na pripojenie elektrického systému prívesu alebo ťažného vozíka k vozidlu. Adaptéry háčikových zdierok umožňujú jednoduché prepojenie vozidla s prívesom pomocou adaptéra namontovaného na zástrčke.

Gniazdo przyczepy

Adaptéry zásuvky prívesu

Adaptér zásuvky prívesu sa bežne označuje ako zmenšenie zásuvky prívesu, je nutné, keď vozidlo, s ktorým chceme odťahovať príves, má v zásuvke iné číslo PIN ako elektrická inštalácia prívesu alebo odťahovky. Pre prevádzku svetiel je nutné zodpovedajúce zapojenie. Pokiaľ sa chceme vyhnúť pokuty za nedostatok svetiel, je zásuvkový adaptér nevyhnutným zariadením, bez ktorého by sme sa nemali vydať na cestu s prívesom alebo odťahovacím vozíkom.


Adaptér zásuvky prívesu

V prípade adaptéra 7 PIN sa jedná o zariadenie, ktoré nemá spätné svetlo, ktoré podľa európskych noriem nemusí byť namontované do ľahkých prívesov do 750 kg. 13 PIN konektor sa používa vo väčších prívesoch alebo ťažných vozidlách a umožňuje vám prevádzkovať všetky funkcie postroja. Adaptéry ponúkané v našom obchode majú puzdrá vyrobené z vysoko kvalitného plastu, ktorý je odolný voči rôznym podmienkam a dokonca aj veľmi časté pripojenie a odpojenie. Pokiaľ neviete, ktorý zásuvkový adaptér zvoliť, kontaktujte nás a naši špecialisti vám oznámia ten správny produkt.
pixel