Choose your language
and country
Bulgarian
Czech
Danish
German
Greek
English
Spanish
Estonian
French
Italian
Lithuanian
Latvian
Dutch
Norwegian
Polish
Portuguese
Romanian
Slovenian
Swedish
Ukrainian

Zdvíhacie pásy

Počet nájdených položiek: 31

Závesné popruhy na prepravu a zabezpečenie nákladu. Rôzne dĺžky a zaťaženie. Rýchle dodanie. V súlade s európskou normou EN1492-1: 2000, majú certifikáty GS a TÚV.

zawiesia pasowe

Žeriavové pasý

Závesné popruhy sa používajú na prepravu rôznych typov materiálov, ktoré vyžadujú popruh na zdvíhanie alebo premiestňovanie napr. paliet, ťažkých balíkov alebo iných ťažkých predmetov. Ich výhodou je schopnosť rýchlo uchopiť objekt bez toho, aby bolo nutné nájsť bod, ktorý by mal byť pripojený. Z tohto dôvodu sa používajú pri prekládke, na staveniskách av skladoch. Pásové popruhy môžu mať pevnosť až niekoľko ton a dĺžku niekoľkých metrov. Pri preprave rôzneho tovaru sa obvykle používa viac popruhov súčasne, čo umožňuje stabilné a kontrolované manévrovanie tovaru.



Polyesterové popruhy

Polyesterové popruhy , ktoré ponúkame v našom obchode, pochádzajú od poľského výrobcu a majú všetky potrebné certifikáty a schválenia. Vysoký bezpečnostný faktor 7:1 potvrdzuje ich najvyššiu kvalitu a trvanlivosť. Ideálne pre jemný tovar, ktorý nebude poškodený hladkým povrchom polyesterového popruhu. Na konci majú najuniverzálnejšie konce slučiek. Pásové popruhy sa dajú ľahko rozlíšiť fialovou, žltou alebo zelenou, čo určuje ich parametre a umožňuje vám vybrať ten pravý popruh pre vaše potreby.

pixel