Choose your language
and country
Bulgarian
Czech
Danish
German
Greek
English
Spanish
Estonian
French
Italian
Lithuanian
Latvian
Dutch
Norwegian
Polish
Portuguese
Romanian
Slovenian
Swedish
Ukrainian

Upevňovacie pásy ERGO

Počet nájdených položiek: 14
ERGO pásy

Na zaistenie nákladu prepravujte ho pomocou pásov ERGO s napínačmi . Môžu byť použité napríklad pre odťahové vozidlo, príves alebo ako upínacie pásy pre batožinu . Ako výrobca zaisťujeme najvyššiu presnosť spracovania a trvanlivosť potvrdenú certifikátom GS TUV . Transportný pás zakúpený v našom obchode je možné použiť ako zaistenie prepravy na medzinárodných linkách vďaka splneniu európskej normy EN 12195-2 . Naša ponuka zahŕňa upínacie popruhy s dĺžkou 3 až 10 metrov a hrúbkou 1 až 5 ton. Zaistenie nákladu s ich pomocou je veľmi jednoduché a pohodlné. Naše prepravné pásy predávame s napínačom, ktorý umožňuje ich riadne odstránenie v priebehu niekoľkých okamihov.

pasy transportowe

Prepravné pásy od výrobcu ERGO

Prepravné popruhy ERGO na zaistenie nákladu od poľského výrobcu s požadovaným certifikátom. V našom obchode predávame nové prepravné pásy vyrobené v danom kalendárnom roku. Doba použiteľnosti prepravného pásu závisí od spôsobu použitia a nie je stanovená zákonom v prípade polyesterových pásov. Na zaistenie bezpečnosti prepravovaného nákladu však stojí za to sa o svoje prepravné pásy postarať a vymeniť ich dostatočne často. Sú vystavení vysokému preťaženiu, dažďu, snehu alebo veľmi silnému slnku a chránia predmety ostrými koncami. Transportné pásy musia byť v správnom stave a musia mať veľmi vysokú pevnosť, aby spĺňali úlohy, ktoré im boli pridelené. Takéto opasky nájdete v našom obchode. Cena pásov je veľmi atraktívna, pretože sme ich priamym výrobcom. Pre väčšiu úsporu si ihneď objednajte celú sadu a získate ďalšiu zľavu.


Upevňovacie popruhy ERGO na zaistenie nákladu

Upínacie pásy ERGO na zaistenie nákladu by mali spĺňať požiadavky nákladu. Existujú tri hlavné veci : dĺžka pásu, hrúbka a pevnosť . Dĺžka popruhov musí byť dostatočná na pokrytie celého nákladu a pripevnenie popruhov k montážnym konzolám alebo západkám tak, aby tovar bol držaný na jednom mieste. Šírka prepravných pásov je kombinovaná s ich pevnosťou. Čím širšie pásy, tým väčšia odolnosť. Samotná pevnosť pásu je rozdelená do dvoch hodnôt: pevnosť v pruhu a pevnosť v ťahu. Je veľmi dôležité, aby tieto hodnoty zodpovedali silám, ktoré budú pôsobiť na pásy počas prepravy. Bezpečnostné pásy sa opotrebovávajú v rôznej miere v závislosti na tom, čo zapínajú, čo treba mať na pamäti pri ich výmene.

Transportné pásy ERGO s napínačom

Okrem samotného prepravného pásu je zásadný aj napinák. Musí byť vybraný a prispôsobený pásu, s ktorým musí pracovať, a udržiavať presne rovnaké parametre. Transportné pásy sa obvykle predávajú v sadách s napínačom, čo rieši problém s ich výberom. Predpínače pásov musia byť odolné a pohodlné. Vhodne tvarovaná dlhá rukoväť uľahčuje správne utiahnutie pásov a skracuje dobu zaistenia nákladu. V našom obchode nájdete prepravné pásy s najpohodlnejšími napínačmi na trhu, ktoré budú fungovať v každej situácii.
pixel