Choose your language
and country
Bulgarian
Czech
Danish
German
Greek
English
Spanish
Estonian
French
Italian
Lithuanian
Latvian
Dutch
Norwegian
Polish
Portuguese
Romanian
Slovenian
Swedish
Ukrainian

Doplnkové vybavenie

Počet nájdených položiek: 68

Doplnkové vybavenie pre prívesy : plachty, rámy, nadstavby bočníc, sitové nadstavby atď. pre všetky modely prívesov UNITRAILER.

Wyposażenie do przyczep samochodowych

Rámy pre prívesné vozíky

Rámy pre prívesné vozíky sú konštrukcie, ktoré umožňujú zvýšiť prepravnú plochu prívesu a umiestniť naň ochrannou plachtou. Stojany majú inú výšku v závislosti od vašich potrieb. V našom obchode nájdete rámy s kostrou od 40 do 80 cm. Rámy sú vyrábané na meranie a montáže prívesov UNITRAILER. Štandardne ich predávame v sade s plachtou, ale v prípade potreby ich môžeme ponúknuť aj ako samostatný výrobok.

Plachty pre prívesné vozíky

Plachty pre prívesné vozíky musia byť v prípade plochej plachty šitia na rozmer rámu alebo prepravného povrchu. Ich úlohou je chrániť tovar naložený na prívese proti poveternostným podmienkam: dažďu, snehu, vetru alebo slnku. Vyrobené z nepremokavého materiálu, umožňujú prepravu všetkých druhov tovaru na prívese bezpečným spôsobom bez ohľadu na vonkajšie počasie. Auto plachty sú pripevnené k stranám prívesu pomocou špeciálneho elastického lana, ktoré je upevnené na háčiky na lane. Výsledkom je, že sú vždy úplne naklonené a ich nasadenie a vzlietanie je okamžité.

Ďalšie nadstavby bočníc pre prívesné vozíky

Nástavby bočníc alebo sitovej nadstavby , je ďalším veľmi užitočným prvkom doplnkového vybavenia pre prívesné vozíky. Nástavby bočníc zvyšujú prepravnú plochu prívesu, čo vám umožní nakladať viac tovaru. Nástavby bočníc sú ďalšou sadou 4 dosiek z ohýbaného plechu. Sú totožné s tými, ktoré sú štandardne používané v prívese. Sietové nadstavby sú ďalšia konštrukcia, ktorá umožňuje lepší transport rôznych materiálov, napríklad listov alebo vetiev. Pri každom type prídavných bočníc môže byť tiež nastavený rám alebo plachta, aby sa vytvorila kompletná sada a výrazne sa zvýšila kapacita prívesu.

pixel