Choose your language
and country
Bulgarian
Czech
Danish
German
Greek
English
Spanish
Estonian
French
Italian
Lithuanian
Latvian
Dutch
Norwegian
Polish
Portuguese
Romanian
Slovenian
Swedish
Ukrainian

Skrinky a boxy na náradie

Počet nájdených položiek: 76

V našom obchode nájdete veľmi solídne vyrobené skrinky na náradie dostupné v rôznych veľkostiach. Jedná sa o výrobky, ktoré sa skvele hodia pre montáž do dodávkových vozidiel , pre vodičov odťahových vozidiel , autobusov , prívesov a návesov . Je to vynikajúce riešenie na prepravu pásov, rohov a ďalších drobných nástrojov a predmetov, ktoré by sa nemali hromadne prepravovať. Pokiaľ ste na svojom vozidle mali dostatok pohyblivých nástrojov, bude výberom sady nástrojov tá najlepšia voľba!

Bagażnik rowerowy na hak holowniczy

Škatule na náradie

Všetky nástroje, ktoré predávame, sú vyrobené z polymérnych surovín , vďaka ktorým sú odolné a trvanlivé. Navyše vďaka silnej konštrukcii je produkt odolný voči meniacim sa atmosférickým a chemickým podmienkam. Majú vnútorné rebrovanie , ktoré nielen posilňuje celú štruktúru krabice, ale môže byť tiež použité ako základ pre police. Tovar dostupný v našom katalógu od spoločnosti Daken je vybavený dvoma valcovými zámkami s protiprachovým krytom, aby bola zaistená maximálna úroveň zabezpečenia proti zneužitiu a krádeži. V každej krabici sú umiestnené kľúčové zámky, takže k nim má prístup iba menovaná osoba. Každá skrinka na náradie má ďalší náhradný kľúč, takže sa nemusíte báť, že sa niektorá z nich stratí.

Ako namontovať skrinku na náradie?

Každá krabica môže byť namontovaná pomocou montážnych držiakov. Všetky diely nájdete v ponuke nášho obchodu. Zobrazené držiaky sú univerzálne, takže ich môžete ľahko prispôsobiť krabici s nástrojmi. Zakúpená sada obsahuje všetky prvky potrebné na upevnenie držadiel na krabici. Upevňujeme ich pod rámček, aby ste k nim mali ľahký a rýchly prístup. Je možné namontovať niekoľko sád nástrojov vedľa seba, samozrejme musíte najskôr vybrať vhodnú veľkosť, aby sa do nej zmestili všetky. Ak chcete vykonať transakciu, môžete tak urobiť online alebo telefonicky. Sme k dispozícii od pondelka do piatku od 8:00 do 16:00. Každý produkt zasielame do 24 hodín . Po obdržaní zakúpeného tovaru máte 30 dní na vrátenie bez udania dôvodu. Odporúčame, aby ste sa zoznámili s našou ponukou!

pixel