Choose your language
and country
Bulgarian
Czech
Danish
German
Greek
English
Spanish
Estonian
French
Italian
Lithuanian
Latvian
Dutch
Norwegian
Polish
Portuguese
Romanian
Slovenian
Swedish
Ukrainian

Oporné nohy

Počet nájdených položiek: 41

Podpora prívesu na podoprenie oja prívesu alebo bočnej podpery na stabilizáciu prívesu počas nakládky. K dispozícii v sadách s upevňovacou svorkou.

Podpory przyczepy

Oporné nohy

Podpory prívesu výrazne uľahčujú použitie prívesu. Podpera oja prívesu pomáha udržať ju nahor a podopiera jej prednú časť, keď príves nie je zavesený. Najčastejšie sa používajú, keď vozidlo stojí, alebo keď je príves zaparkovaný s nákladom pod domom alebo v garáži. Vďaka podperám sa zaťaženie, ktoré je na prívese, pri odopnutí vozidla nenaklopí dopredu.
Väčšina prívesov už má otvory na montáž podpery od výrobcu. Na jeho inštaláciu však potrebujete aj svorku, vďaka ktorej môžeme počas jazdy zdvihnúť podperu bez toho, aby sme ju museli úplne rozoberať. V našom obchode nájdete pripravené sady pozostávajúce z podpier a svoriek.


Oporné nohy pre prívesy

Podperné nohy prívesu je možné tiež použiť na stabilizáciu prívesu počas nakládky. V mnohých prípadoch je vhodné počas nakládky použiť blokovanie kolies aj oporné nohy, aby sa dosiahla úplná stabilita prívesu. Transportný povrch je obvykle vyrobený z protišmykovej preglejky, často bráni nakladaniu tým, že bráni jej zasunutiu. Príves sa potom začne pohybovať a oporné nohy mu umožňujú zastaviť sa na mieste, pričom poskytuje väčšiu tuhosť celej sady.


Nohy prívesu

Nohy prívesu sú veľmi užitočné. Ak váš príves ešte nie je vybavený, mali by ste si vybrať jednu zo sád dostupných v našom obchode. Ponúkame veľmi odolné zliatiny liatiny a ocele, ktoré budú fungovať pre všetky typy prívesov.
pixel