Choose your language
and country
Bulgarian
Czech
Danish
German
Greek
English
Spanish
Estonian
French
Italian
Lithuanian
Latvian
Dutch
Norwegian
Polish
Portuguese
Romanian
Slovenian
Swedish
Ukrainian

Nájazdové rampy

Počet nájdených položiek: 37

Široká ponuka príslušenstva pre prívesy a odťahové vozidlá vám umožní nájsť to najdôležitejšie pre váš príves. V našom internetovom obchode Unitrailer.sk nájdete podlahové úchyty prívesu, plachty na háky, kliny pod kolesá, kryty náboja nápravy a mnoho ďalšieho príslušenstva prívesu. Ak máte nejaké otázky, kontaktujte nás prostredníctvom online chatu alebo telefonicky. Radi vám pomôžeme s vašou objednávkou!

"Akcesoria

Príslušenstvo prívesu doprava od 24 hodín!

Vďaka neustále sa rozširujúcej predajnej ponuke nájdete v našom obchode väčšinu potrebného a doplnkového príslušenstva pre prívesy a odťahové vozidlá. Nájdete u nás malé prvky pre prívesy, ako sú: klinové háky, štvorhranné svorky, oceľové laná alebo dokonca plachtové úchyty na pripevnenie plachty , rovnako ako ťažné gule , kliny kolies alebo rámy s plachtou . Ak máte problém s hľadaním konkrétnej položky, kontaktujte nás. Pomôžeme nájsť hľadané diely prívesov. Väčšina zásielok je realizovaná do 24 hodín , takže zásielku dostanete do 3-5 pracovných dní, vďaka neustále sa rozširujúcej predajnej ponuke nájdete v našom obchode väčšinu potrebného a doplnkového príslušenstva pre prívesy a odťahové vozidlá. Nájdete u nás malé prvky pre prívesy, ako sú: klinové háčiky, štvorhranné svorky, oceľové laná alebo dokonca plachtové úchyty na pripevnenie plachty, rovnako ako hľadanie ťažnej gule, kliny kolies alebo rámu s plachtou. Ak máte problém s hľadaním konkrétnej položky, kontaktujte nás. Pomôžeme nájsť hľadané diely prívesov. Väčšinou zásielok odosielame do 24 hodín , takže balíček dorazí do 3–5 pracovných dní .

Ťažná guľa

Vlečník Winterhoff je vyrobený z ocele s maximálnou celkovou hmotnosťou až 3500 kg . Možno ho namontovať do prívesov, štvorkoliek, automobilov a traktorov. Vzhľadom na to, že neustále rozširujeme našu predajnú ponuku, od tejto chvíle môžete v našom obchode hľadať náhradné diely pre poľnohospodárske stroje - vrátane častí traktorov a kombajnov. Pri modeli háku „ KUB 50-3500 KG “ je prípustná celková hmotnosť ťahaného prívesu až 3500 kg a maximálny tlak na guľu je až 200 kg . Sada obsahuje maticu a podložku. Prečo by ste si mali vyberať výrobky Winterhoff? Pretože sú najvyššej kvality a spoľahlivosti, odporúčame ich a používať ich v nami vyrobených prívesoch, pretože nás nikdy nesklamali. Na vrátenie zásielky máte 30 dní bez udania dôvodu.

pixel