Choose your language
and country
Bulgarian
Czech
Danish
German
Greek
English
Spanish
Estonian
French
Italian
Lithuanian
Latvian
Dutch
Norwegian
Polish
Portuguese
Romanian
Slovenian
Swedish
Ukrainian

Ručné navijáky s lanom

Počet nájdených položiek: 14

Ručné lanové navijaky dostupné ako sada s lanom alebo ako samostatná položka. Výroba AL-KO alebo KNOTT s maximálnym horizontálnym ťahom od 350 do 1150 kg . K dispozícii ihneď s okamžitým dodaním. wciągarki linowe ręczne

Navijaky s oceľovým lanom

Navijaky s oceľovým lanom sa vyznačujú najvyššou úrovňou pevnosti. Silné pletené oceľové laná dostupné v sadách s navijakom alebo samostatne sú ideálne pre najťažšie zaťaženie. Z tohto dôvodu sú okrem iného široko využívané pri stavbe alebo preprave automobilov na odťahových vozidlách.


Lanové navijaky

 Lanové navijaky k dispozícii sú verzie s plastovým krytom alebo bez neho. Oceľové laná sú náchylné na koróziu, preto by ste sa mali starať o ich stav alebo si vybrať navijaky vybavené puzdrami. Pri nákupe je tiež potrebné venovať pozornosť niekoľkým základným vlastnostiam daného navijaku, ako je hmotnosť, dĺžka lana a maximálny vertikálny ťah. Navijak musí byť vybraný pre úlohy, ktoré má plniť. Preťaženie nemusí zvládnuť úlohy, ktoré boli pred ním nastavené, takže stojí za to vybrať si modely s miernym zásobovaním.
pixel